Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

Johan Cruyff: "Messi destaca pel seu comportament dins i fora del camp"

L'exjugador i exentrenador ha afirmat que Leo Messi té una cama dreta millor que la de Maradona

L'endemà que Messi superés el rècord de César, Cruyff ha declarat a 'Els Matins' de Catalunya Ràdio que "per al futbol, Messi és una joia perquè alliçona a tots els nens de tot el món ".  Cruyff creu que "en mig metre pot desplaçar cap a la dreta o cap a l'esquerra i, a més, té la pilota com si la tingués enganxada al cos. Això també ho tenia una mica Maradona en la seva època perquè són una mica més petits . Per dir que ets un dels millors del món l'has de dominar tot. Crec que el que més sorprèn a tothom és que toca amb l'esquerra però també amb la dreta. Vull dir, una vaselina amb la cama bona és prou fàcil però amb la cama dolenta, entre parèntesis, és molt difícil ".

Cruyff ha lloat el jugador i tot l'equip en afirmar que "el Barça juga un futbol que meravella a tot el món, té un entrenador que exposa qualitat humana, que és importantíssim avui dia, i un jugador que té una qualitat extrema que juga en un equip que també quadra molt bé amb la seva categoria futbolística ".

Sobre les possibilitats que el Barça guanyi encara la Lliga, Cruyff creu que "és molt difícil però tot pot passar, sobretot als últims mesos, que és quan es reparteixen els premis. La pressió, lògicament, augmenta cada vegada més".


Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT