PRIMERA DIVISIÓ

"Mourinho és un gran entrenador per al seu equip i prou", ha afirmat el seleccionador català

Cruyff: "Guardiola i Del Bosque són un exemple per a la societat. Mourinho, no"

Johan Cruyff ha dit la seva sobre l'actualitat després de donar la llista de convocats de la selecció catalana, parlant sobre les darreres declaracions de l'entrenador del Madrid

En ser preguntat sobre les declaracions de José Mourinho criticant els àrbitres, el seleccionador català ha afirmat que “Mourinho fa la seva feina, i la fa a la seva manera. Quan la FIFA em va preguntar qui era el millor tècnic de l'any, vaig respondre que era Guardiola per tot el que aporta al futbol i el que significa. També vaig dir que per a Espanya, Del Bosque és el millor per unir un país, i de Mourinho vaig dir que és un gran entrenador per al seu equip, i prou. En canvi, Guardiola i Del Bosque són un exemple a seguir per la societat”

Sobre la possible renovació de Guardiola, Cruyff ha dit que “ell no té cap necessitat de forçar la seva renovació, es pot sentir tranquil i orgullós. Quan ell tingui clar que no pot extreure el millor dels seus jugadors, ho deixarà. No necessita la feina per ser ric o famós”.