PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 20/12/2010

Cruyff: "Guardiola i Del Bosque són un exemple per a la societat. Mourinho, no"

Johan Cruyff ha dit la seva sobre l'actualitat després de donar la llista de convocats de la selecció catalana, parlant sobre les darreres declaracions de l'entrenador del Madrid

Redacció
1 min
Johan Cruyff, seleccionador català

BarcelonaEn ser preguntat sobre les declaracions de José Mourinho criticant els àrbitres, el seleccionador català ha afirmat que “Mourinho fa la seva feina, i la fa a la seva manera. Quan la FIFA em va preguntar qui era el millor tècnic de l'any, vaig respondre que era Guardiola per tot el que aporta al futbol i el que significa. També vaig dir que per a Espanya, Del Bosque és el millor per unir un país, i de Mourinho vaig dir que és un gran entrenador per al seu equip, i prou. En canvi, Guardiola i Del Bosque són un exemple a seguir per la societat”

Sobre la possible renovació de Guardiola, Cruyff ha dit que “ell no té cap necessitat de forçar la seva renovació, es pot sentir tranquil i orgullós. Quan ell tingui clar que no pot extreure el millor dels seus jugadors, ho deixarà. No necessita la feina per ser ric o famós”.

stats