Barça
Esports Barça 25/11/2011

El llibre 'De Cruyff a Guardiola' explica els èxits dels Barça des del 1988 a través dels seus entrenadors

L'ha escrit el periodista d'El 9 Esportiu Dani Colmena i per fer-ho ha parlat amb Tito Vilanova, Carles Rexach i molts exjugadors

Albert Solé
1 min
Portada del llibre 'De Cruyff a Guardiola' del periodista Dani Colmena.

Barcelona"Per conèixer el perquè dels èxits actuals del Barça s'ha de mirar enrere", explica el periodista Dani Colmena, autor del llibre 'De Cruyff a Guardiola', que fixa l'inici de tot amb l'arribada de Johan Cruyff a la banqueta del Barça l'any 1988. Colmena, periodista del diari El 9 Esportiu de Catalunya, narra a través dels entrenadors que han seguit en major o menor mesura l'estela de Cruyff (Robson, Van Gaal, Serra Ferrer, Rijkaard) els últims 23 anys, com s'ha arribat al nivell d'excel·lència actual. De fet, el cercle es tanca amb Guardiola a la banqueta del Barça, alumne avançat de Cruyff, i que està aplicat els seus preceptes futbolísics de la millor manera, fins i tot millorant-los. Colmena ha parlat amb el segon entrenador de Guardiola, Tito Vilanova, i amb el segon de Cruyff, Carles Rexach, a més de molts exjugadors i gent de l'entorn blaugrana.

'De Cruyff a Guardiola' és el primer llibre d'una editorial nova, Deu i Onze Edicions, que no només parlarà d'esport, si no també de temes socials, culturals, polítics i econòmics.

stats