BARÇA
Esports Barça 17/03/2012

Cruyff respon a Mourinho: "No ha après res. Ha de respectar més"

L'exentrenador del Barça diu sobre la renovació de Guardiola: "El que està passant Abidal és molt més important que qualsevol renovació"

Efe
1 min

BarcelonaL'holandès Johan Cruyff, exentrenador del Barça, ha carregat aquest dissabte al migdia contra el tècnic madridista José Mourinho, de qui ha dit que no ha après res, perquè creu que ha desconsiderat l'entitat blaugrana.

"Penso que ha après poc, perquè si no ha guanyat mai cal tenir respecte", ha dit Cruyff després que Mourinho hagi assegurat aquest dissabte al matí en roda de premsa que la posició de Madrid ara fa que el seu equip ja no estigui pendent del que fa el Barça.

Cruyff ha participat en un torneig de pàdel organitzat per la seva fundació, a la localitat de Collbató (Baix Llobregat). A més del seu punt de vista respecte a les paraules de Mourinho, Cruyff ha restat importància al fet de si l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, renovarà o no, després de conèixer-se aquesta setmana que el jugador francès Éric Abidal necessita d'un trasplantament de fetge.

"Veus el que està passant amb Abidal i, llavors, l'important és la renovació o la vida? El que està passant Abidal és molt més important que qualsevol renovació", ha indicat.

stats