BARÇA
Esports Barça 25/04/2011

Cruyff: “Si el Madrid s'ho creu, millor”

En un article a 'El Periódico', l'extècnic blaugrana opina que no és cert que el Madrid arribi millor que el Barça a la semifinal de la Lliga de Campions i explica que "ningú passa de ser el favorit al feble en 10 dies"

Redacció
1 min

BarcelonaL'exentrenador blaugrana Johan Cruyff opina que no és certa la sensació estesa entre una part del barcelonisme, que creu que després de la derrota a la final de la Copa del Rei els blancs arriben millor a les semifinals de la Lliga de Campions que tornarà a enfrontar els dos equips. En un article publicat a El Periódico sota l'explicatiu títol de “Si el Madrid s'ho creu, millor”, Cruyff rebat l'argument i reitera que “el Barça era i és millor que el Madrid” i explica que “ningú passa de ser el favorit al feble en 10 dies”.

Cruyff parla de l'àmplia victòria que aquest cap de setmana ha aconseguit el Madrid a Mestalla però recorda que “mentre el Barça compleixi la seva part, tot el que faci el Madrid a la Lliga serà inútil”. “La diferència entre aquest Barça i aquest Madrid no és aquell 5-0 de la primera volta de la Lliga però sí són els vuit punts al campionat”, recorda Cruyff. Pel que fa a les opcions blaugranes a la competició europea, l'extècnic vol desvincular l'eliminatòria dels enfrontaments anteriors. “Res a veure el format de competició i res a veure les urgències d'uns i altres. Per al Madrid ja no és guanyar alguna cosa com sigui. Per al Barça ja no és el 'guanyarem el Madrid amb la gorra'”, explica Cruyff.

stats