Barça
Esports Barça 20/12/2012

Cruyff: "El meu consell no és per a Roura, sinó per als jugadors, ells han d'agafar les regnes de la situació"

El seleccionador català recorda el consell que va donar als jugadors del Dream Team quan va tenir problemes de cor

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, president de la FCF, i Johan Cruyff

BarcelonaEl seleccionador català també va viure una situació semblant a la de Tito Vilanova quan, en l'època del Dream Team, va patir un problema cardíac i va estar uns mesos apartat de la banqueta del Barça. Carles Rexach, el seu ajudant, es va fer càrrec de l'equip, igual que ara ho farà Jordi Roura. "El consell no li dono a Roura, sinó a l'equip. Si els jugadors, en especial els veterans, agafen les regnes de la situació, tot serà més fàcil. Llavors, Bakero i Stòitxkov ho van fer, i ara ho han de fer també els actuals. Al final, qui salta a la gespa per jugar són ells, el tècnic es queda a la banda".

Sobre quin va ser el seu primer pensament quan es va assabentar de la notícia de Tito Vilanova, ha dit: "El Barça per mi és secundari en aquests casos, el meu primer pensament és per a la seva família. I per al Barça, la part important de la temporada arriba a mitjans de febrer i, per tant, no cal precipitar-se".

"Els esportistes tenen un afany de superar-se a si mateixos, i Tito té caràcter perquè ho ha demostrat. Entre tots l'hem d'ajudar i no crear dubtes", ha dit.

"Gairebé tots els que hi ha ara al Barça han passat per les meves mans. Són gent que estima el futbol i viu el futbol. Un tècnic del Barça mai treballa sol, sempre en equip".

stats