BARÇA
Esports Barça 22/08/2012

Cruyff, sobre Mourinho: "Com a jugador no pintava res i ara pot fer alguna cosa"

L'exentrenador i exjugador del Barça carrega contra el tècnic portuguès i parla de Tito Vilanova: "Ha de demostrar la seva vàlua en els moments dolents"

Ara
1 min

BarcelonaL'exentrenador i exjugador del Barça Johan Cruyff s'ha referit aquest dimecres al tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, en unes declaracions que ha fet en un acte publicitari i que han recollit algunes cadenes de televisió. "Com a jugador no pintava res i ara pot fer alguna cosa", ha afirmat Cruyff.

Preguntat per la manera en què el tècnic portuguès vol que l'anomenin ('The Only One'), l'holandès ha dit: "Sí, és l'únic amb una camisa de força amb les mans al darrere". Sobre l'estil del Reial Madrid, ha afirmat: "La filosofia és formar els jugadors i no comprar-los".

L'exentrenador blaugrana també s'ha referit al Barça. Sobre el nou tècnic, Tito Vilanova, ha dit: "Ha de demostrar la seva vàlua en els moments dolents. Cal esperar per poder treure conclusions. Això sí, no és el mateix estar al darrere de Guardiola que al davant". I respecte al president blaugrana, Sandro Rosell, ha apuntat: "La seva filosofia no és la meva. No hi ha cap tipus de vinculació amb la seva directiva. No pot fer campanya amb el meu nom. Jo no veig enlloc el lema que diu que el Barça és més que un club".

stats