Barça
Esports Barça 20/12/2011

Dani Alves: "Mai sentirem del Madrid paraules com les de Neymar. Ells no són tan humils"

El lateral brasiler del Barça s'ha desfogat parlant amb sinceritat del que pensa del Madrid i de Mourinho, de qui diu que "només valora el que guanya ell"

Ara
1 min
Dani Alves.

BarcelonaDani Alves, durant la presentació de la polsera solidària de l'ONG Global Humanitaria, ha carregat dur contra el Madrid i el seu entrenador per la seva reacció després que el Barça guanyés el Mundial de Clubs al Japó. Quan se li ha preguntat per les paraules de Mourinho en què felicitava el Barça però qualificava de "partidets" el que havien jugat al Japó, Alves ha dit: "Sembla que Mourinho només valora el que guanya ell", i ha afegit: "Mai sentirem del Madrid paraules com les de Neymar. Ells no són tan humils per fer-ho".

El lateral brasiler del Barça ha destacat que el conjunt blaugrana és el millor equip del món "li piqui a qui li piqui" i ha continuat dient: "A nosaltres no ens molesta el que fa el Madrid perquè no ens sentim inferiors a ells i, si no et sents inferior al que critica, no et molesta".

Per a Alves, però, sí que molesta que busquin excuses a tot el que el Barça guanya: "Molesta que contínuament s'estigui desprestigiant el que fem. Sempre hi ha un però, un per què, és l'únic que no entenc. Però com que entenc que aquesta guerra està perduda, és dins el camp on intentem quedar bé".

stats