PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 02/06/2011

Dani Alves: "Estem vivint els millors moments de la història del Barça"

En declaracions als mitjans de comunicació del Barça, Alves ha explicat que "el més important és passar-ho bé i nosaltres ho estem fent dins i fora del camp”

Redacció
1 min
Dani Alves.

BarcelonaL'exjugador del Sevilla va ser dels més cridaners a l'hora de celebrar el títol de la Lliga de Campions, i ha explicat per què es va disfressar així: "Duia una samarreta de França, en honor a Abidal, i quan vaig arribar al vestidor després de la rua vaig recordar que, a la rua de la Lliga, un seguidor em va llençar el barret. El vaig guardar per si ens donava sort a Wembley i per això el portava". "L'americana negra era d'en Sergi (Sergi Nogueras, responsable de premsa del primer equip), que feia temps que era pel vestidor. Es tractava de divertir-se i vaig sortir així perquè era una cosa divertida i d'això es tractava, de passar-ho bé".

Pel 2 blaugrana “és un honor i un orgull formar part d’aquest equip”. “Sóc un privilegiat per poder viure un partit com el de Wembley. Guanyar la Champions després de guanyar la Lliga i de la manera com ho vam fer és impressionant. Tancar la temporada amb el fons i la manera en què ho hem fet és històric”, afegeix. "El més important és assolir que els nostres seguidors s’ho passin igual de bé que nosaltres. Aquestes victòries i els títols fan que a hores d’ara el Barça estigui vivint els millors moments de la seva història", ha comentat.

Alves ha afegit que “som un equip guanyador, i tot i que reconeixem que hem deixat el llistó molt alt, això és el Barça, i hem de millorar. Només puc afegir que ho intentarem amb totes les nostres forces”.

stats