BARÇA
Esports Barça 02/07/2011

Dani Alves: "Si tingués diners, fitxaria Neymar per al Barça"

El brasiler afirma que és "fan" de Neymar i que, si pogués aconsellar-lo, li diria que estigués al seu costat "i no en contra" d'ell

Efe
1 min
Dani Alves, amb la seva selecció. RICHARD RAD /LATINCONTENT/ GETTY IMAGES

Campana (Argentina)El lateral brasiler del Barça Dani Alves ha dit que "si tingués diners, fitxaria Neymar per al Barça", encara que ha constatat que no ha parlat amb ell del seu futur. "Espero tenir l'honor de jugar un dia amb ell en el meu equip. Sóc fan seu. Penso que encaixaria molt bé en el nostre equip", ha afirmat Alves en una roda de premsa a l'hotel de concentració del Brasil, a la localitat argentina de Campana.

El blaugrana ha assegurat que no ha parlat amb Neymar sobre el seu futur, a diferència del que han publicat alguns mitjans, i ha afirmat que mentre estiguin concentrats amb la selecció, no es parla de clubs. "Als meus amics, sempre m'agrada tenir-los a prop, tinc una relació molt especial amb ell (Neymar) i és una gran persona. Si pogués aconsellar-lo, li diria que estigui al meu costat i no en contra", ha reiterat.

El jugador blaugrana ha considerat que Neymar és "bastant conscient malgrat l'edat" i ha opinat que té prou capacitat per decidir el seu futur pel seu compte. Alves també ha alabat el xilè Alexis Sánchez, a qui considera "un gran jugador" i "un gran fitxatge per al Barça", en el cas que el club català opti per contractar-lo.

stats