BARÇA
Esports Barça 25/03/2013

David Villa: "Espero no ser aquesta vegada el protagonista del mercat d'estiu"

El Guaje assegura que la plantilla té moltes ganes que torni Tito i espera que "superi aquest cop fort que li ha donat la vida"

Ara
1 min
UN HEROI AL CAMP NOU  L'asturià Villa durant l'últim partit de Lliga al Camp Nou contra el Rayo Vallecano, quan va obrir el marcador amb  un gol.

BarcelonaL'asturià David Villa ha dit aquest dilluns, en declaracions per La 1, que espera "no ser aquesta vegada el protagonista del mercat d'estiu", tot i que ha assegurat que no li preocupa gaire si finalment ho és. "Si al final ho sóc, doncs mira, ja són molts, molts anys seguits. Però ara mateix això em preocupa zero", ha recalcat el blaugrana.

Villa també ha parlat de l'arribada de Tito Vilanova. L'asturià ha dit que la plantilla té "moltes ganes que torni" i ha afegit que "espera que superi aquest cop fort que li ha donat la vida".

D'altra banda, Pedro Rodríguez ha comparegut en roda de premsa al costat del madridista Sergio Ramos. El blaugrana ha parlat sobre Xavi Hernández i sobre el seu estat de forma. "Ha estat al marge cuidant-se i segurament estarà. És un jugador molt important, tant per al club com per a la selecció. És importantíssim al mig camp, dóna moltes solucions i controla molt bé el joc", ha dit Pedro.

Finalment, l'extrem canari també ha parlat sobre l'empat de l'altre dia de la selecció espanyola contra Finlàndia. Pedro ha comparat el que li va a la selecció amb el que altres vegades s'ha trobat el Barça contra el rivals que plantegen un joc molt defensiu. "Quan un equip col·loca dues línies al darrere amb deu jugadors sempre és complicat per a qualsevol equip. Ho vivim amb el Barça i aquí també, és difícil trobar-hi alternatives".

stats