HANDBOL
Esports Barça 27/02/2011

David Barrufet ja té la samarreta penjada al sostre del Palau Blaugrana

Un dels ídols del Palau Blaugrana, David Barrufet, ha vist aquesta tarda com el seu número 16 ja penja al Palau Blaugrana

D.jover
1 min
El '16' de Barrufet al sostre del Palau

BarcelonaEl Palau Blaugrana ha homenatjat aquesta tarda la figura de David Barrufet, porter del primer equip d'handbol durant vint-i-dos anys, del 1988 al 2010. En un acte molt emotiu, l'exporter ha rebut la visita dels seus amics i familiars i ha estat ovacionat en tot moment pel públic del Palau, que s'ha tenyit de groc quan el porter ha fet acte de presència al centre de la pista.

En l'acte, al qual ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas, se li ha fet entrega de la medalla d'or i brillants per part de la Federació Espanyola d'Handbol i també el FC Barcelona li ha entregat, mitjançant Sandro Rosell, una placa en record als seus vint-i-dos anys com a jugador del Barça.

El moment clau ha estat quan Lorenzo Rico, el seu mentor i també exporter del club, ha donat el senyal per destapar la tela que cobria la seva samarreta groga amb el '16' i 'Barrufet', que a partir d'avui ja dormirà al Palau.

stats