MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 17/12/2011

La FIFA accepta la petició del Barça i els jugadors portaran samarretes de suport a Villa

Els jugadors del Barça han demanat poder portar unes samarretes en suport al lesionat David Villa, que ja és a Barcelona

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min
David Villa parla amb Carles Puyol i Sergi Busquets en una sala de l'hotel del Barça a Yokohama, després que li enguixessin la cama a l'hospital.

YokohamaEn tractar-se d'una competició organitzada per la FIFA, el Barça s'ha vist obligat a demanar-li permís perquè els jugadors portin aquestes samarretes quan demà entrin al terreny de joc de l'estadi Nissan de Yokohama. La reglamentació de la FIFA estableix quines samarretes es poden portar i quines no, però en tractar-se d'una lesió greu que ha passat durant aquest mateix torneig, la FIFA no hi ha posat cap obstacle.

El club, que també ha impulsat a les xarxes socials els missatges de suport al jugador amb l'etiqueta #animsvilla, ja ha encarregat la confecció d'aquestes samarretes a una botiga Nike de Tòquio. El missatge, pactat pels jugadors, serà "Mucha fuerza, guaje". Villa es va trencar la tíbia durant les semifinals del Mundial de Clubs i ja és de tornada a Barcelona, on serà operat.

stats