BARÇA
Esports Barça 12/04/2012

David Villa, després de coronar la Mola: "La cama està cada dia millor, però encara queda"

El davanter asturià ha ascendit la Mola (Sant Llorenç de Munt) i després ha presentat el llibre 'Relats solidaris', escrit per diversos periodistes esportius

Ara
1 min
Villa, amb Busquets, Emili Ricart i Pepe Costa

BarcelonaDavid Villa, davanter del FC Barcelona que actualment es recupera d'un trencament de tíbia, ha coronat aquest dijous la Mola, el punt culminant del massís de Sant Llorenç de Munt. El jugador blaugrana, que espera jugar el tram final de la temporada i també l'Eurocopa, hi ha anat acompanyat del recuperador del Barça Emili Ricart, el membre de l''staff' tècnic Pepe Costa i el també jugador Sergio Busquets.

Cal recordar que l'ascensió a la Mola és habitual en molts jugadors del primer equip del Barça i de les seccions blaugranes. Gerard Piqué, Xavi Hernández, Carles Puyol, Pedro Rodríguez, Ibi Afellay, Andrés Iniesta o l'exblaugrana Gianluca Basile també van coronar-la.

Més tard, David Villa ha acudit a la presentació del llibre 'Relats solidaris', del qual és el padrí, escrit per diversos periodistes esportius catalans i espanyols. En aquest acte Villa ha comentat: "Estic molt animat. He pujat unes quantes vegades a la Mola, però avui hem fet el tram més dur. S'estan complint tots els terminis de la recuperació, però encara queda. Ja sabia que seria llarg, però la cama està cada dia millor".

stats