BARÇA
Esports Barça 17/12/2011

Villa es mostra "emocionat" per les mostres de suport rebudes

El davanter blaugrana ha dit a través del seu perfil de Facebook que aquesta nit ha descansat i que es troba millor. A més, ha agraït el suport rebut

Efe
1 min
David Villa, al llit de l'hospital. ARA

BarcelonaEl davanter blaugrana David Villa, que es troba ingressat a la Clínica Quirón de Barcelona a l'espera de conèixer la data de la intervenció quirúrgica per solucionar la fractura soferta a la tíbia esquerra, s'ha mostrat "emocionat" a través del seu perfil de Facebook per les mostres de suport rebudes.

"Estigueu tranquils, perquè he descansat bé aquesta nit i em trobo molt millor. Estic content d'estar de tornada i amb la meva família. I, a més, sé que estic en bones mans", assegura Villa en la citada xarxa social.

El davanter, que ha afegit al text una foto en la qual es veu al llit de l'hospital, ha aprofitat per agrair al metge Ricard Pruna i al director de relacions institucionals del club blaugrana Manel Estiarte el suport mostrat durant el viatge de tornada del Japó. "Sense ells, no sé què hauria fet durant el viatge de tornada! Ara ja queda menys per estar bé! Us seguiré explicant coses", ha dit el jugador.

Villa va arribar aquest divendres a la tarda a Barcelona, procedent de Tòquio, i resta a l'espera del resultat d'una sèrie de proves mèdiques per determinar quan serà operat de la fractura a la tíbia esquerra que va patir durant el partit de semifinals del Mundial de Clubs disputat davant l'Al-Sadd de Qatar.

stats