Barça
Esports Barça 21/05/2012

Cesc: "La pròxima temporada intentaré exigir-me més"

Quatre dies abans de jugar la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, el migcampista del Barça ha parlat en roda de premsa

à. G.
2 min
Cesc Fàbregas, abans de la roda de premsa

BarcelonaQuatre dies abans de jugar la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, Cesc Fàbregas ha parlat en roda de premsa. "La pròxima temporada intentaré exigir-me més perquè el primer any és el més difícil. Els números són bons i estic content de com he estat", ha explicat.

"Nosaltres no parlem de les coses que surten a la premsa, però és sorprenent escoltar coses com que Pep Guardiola i Tito Vilanova no es porten bé. No s'ha d'arribar a aquests casos. Tothom sap que la relació és molt bona", ha opinat.

Segons Cesc, "volem fer un homenatge a Pep Guardiola guanyant la Copa del Rei, seria espectacular. En un any he après com si en portés quatre. Sento tristesa perquè marxa un mite del barcelonisme". Això sí, el migcampista del Barça ha recordat que "aquest equip té corda per a temps" i que el vestidor no dubta de Tito Vilanova: "Té caràcter, estem convençuts que ho farà genial".

"Drogba? És un gran jugador, però és l'entrenador i el club els que han de decidir, jo no tinc res a dir", ha explicat Cesc Fàbregas, que ha reconegut que va veure la final de la Lliga de Campions: "El futbol ens demostra cada any que no es pot predir".

Respecte a la seva sequera golejadora, Cesc ha assegurat que "seria un problema si jo no creés ocasions. Això no ho he perdut, però sí he fet menys gols. He de seguir practicant".

"Si guanyem divendres, de sis títols n'haurem aconseguit quatre. Els jugadors de l'Athletic Club estaran motivats, però no més que nosaltres. Estem molt il·lusionats i entregats", ha dit Cesc, que també ha tingut paraules de record per a Éric Abidal: "És una notícia fantàstica. Estem molt contents de que tot hagi anat bé. Segur que se'n sortirà".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats