Barça
Esports Barça 14/07/2012

Isaac Cuenca: "Tito Vilanova m'ha dit que compta amb mi"

L'extrem és un dels 14 futbolistes del Barça que aquest dilluns ha de començar la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Efe
1 min
Isaac Cuenca

BarcelonaIsaac Cuenca, extrem del Barça, ha assegurat aquest dissabte estar "content" en conèixer que el nou entrenador del conjunt blaugrana, Tito Vilanova, no té intenció de prescindir dels seus serveis amb vista a la temporada que ve.

"Cada entrenador és diferent. Cadascun vol un tipus de jugadors, però de moment, Tito m'ha dit que compta amb mi", ha assegurat Cuenca avui a Andorra, on s'ha desplaçat per participar en un campus d'estiu.

Acompanyat d'unes crosses, l'extrem blaugrana ha posat de manifest les seves ganes de començar el nou curs: "El més important és recuperar-se bé del genoll. Espero estar com més aviat millor amb l'equip per poder ajudar i fer bons partits".

Isaac Cuenca és un dels 14 futbolistes del primer equip que ha estat citat pel club aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar la pretemporada.

Tot i això, haurà de començar a un ritme inferior al dels seus companys, doncs encara està convalescent de l'artroscòpia a la qual es va sotmetre al genoll dret fa dos mesos i mig.

stats