Barça
Esports Barça 13/09/2012

Pedro: "El camp del Getafe és un dels més difícils de la Lliga"

El futbolista canari del Barça ha parlat en roda de premsa per analitzar el partit de dissabte contra el Getafe

Ara
1 min
Pedro, en roda de premsa

BarcelonaPedro ha parlat en roda de premsa per analitzar el partit de dissabte. "El camp del Getafe és un dels més difícils de la Lliga. Sabem que ens hi juguem molt", ha dit el futbolista del Barça.

"La lesió d'Andrés Iniesta és una baixa important, hem tingut mala sort. Venim de les seleccions i ens hem de recuperar bé perquè sabem que sempre ens costa", ha assegurat Pedro. "Estaria molt bé mantenir l'avantatge fins al clàssic, però encara queda un llarg camí fins llavors", ha recordat. El Barça-Madrid es jugarà el pròxim diumenge 7 d'octubre a les 19.50 hores.

"M'estic trobant bé i estic amb confiança. Espero seguir en aquesta línia. Estic fent les mateixes coses que altres anys, encara que ara estic tenint aquell punt de sort amb vista al gol. És una qüestió d'estat d'ànim i de sort", ha dit Pedro, que també ha parlat de la temporada passada: "Em va costar agafar el ritme dels meus companys".

"Encara podem millorar el nostre joc. Sempre es pot millorar, sempre hi ha errors. Estem treballant per trobar el nostre millor nivell", ha dit Pedro, que ha vist molt bé Leo Messi: "És un jugador que ens aporta alegria al vestidor".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Segons Pedro, "Cristiano Ronaldo és un dels millors jugadors del món i jo no li he de dir res". El futbolista no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Pep Guardiola sobre la independència de Catalunya ni la resposta d'Alfonso. "Jo les respecto totes", ha reiterat.

stats