Barça
Esports Barça 03/03/2012

Pep Guardiola: "Nosaltres cada any hem hagut de guanyar al Bernabéu i ho hem fet"

L'entrenador del Barça ha analitzat el partit contra l'Sporting a la sala de premsa, ha evitat polèmiques arbitrals i ha recordat que l'equip surt reforçat

Ara
1 min
Pep Guardiola i Carlos Velasco Carballo

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha analitzat el partit contra l'Sporting en sala de premsa. “No sé què ha passat a la mitja part al túnel de vestidors. Piqué era l'últim home. Si xiula falta, pot ser expulsió”, ha dit el tècnic, que ha afegit: "Al final sempre ens quedarà el record del gols. De Velasco Carballo demà no en parlarà ningú".

"Si volem guanyar ho hem de fer molt bé", ha afegit l'entrenador, que també ha recordat que "la vida et posa proves i les has de superar".

Segons Guardiola, "el partit d'aquest dissabte ens reforçarà anímicament. Hem tret un partit endavant molt important per preparar la Lliga de Campions".

El tècnic ha elogiat Keita ("sempre fa els millors minuts que pot fer, pot jugar a tot arreu, m'emociona") i ha informat que "a Alexis el perdrem per temps".

"Si hem guanyat tants títols és perquè ens ho hem merescut. No hi tinc gaire fe, però esperem que el Madrid pugui venir aquí a guanyar la Lliga. Nosaltres cada any hem hagut de guanyar al Bernabéu i ho hem fet", ha analitzat l'entrenador del Barça.

stats