Barça
Esports Barça 19/03/2012

Guardiola: "Potser és perquè tinc la Medalla d'Or del Parlament i sóc català que sóc més pessimista"

L'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa per primera vegada des de l'ensopegada del Reial Madrid

à. G.
1 min
Pep Guardiola, en roda de premsa

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha parlat en roda de premsa per primera vegada des de l'ensopegada del Reial Madrid. “Continuo veient la Lliga impossible. Poca credibilitat tindria si canvio l'opinió en tres dies. Competim contra un rival que tan sols ha perdut dos partits de 27. El Madrid encara ha de perdre molts partits i serà molt difícil que passi”, ha dit el tècnic.

"Si l'aficionat té il·lusió, no seré jo qui l'hi tregui", ha recordat Guardiola. Segons l'entrenador, "és molt difícil guanyar els 11 partits que queden, és una tasca titànica. A més, el Madrid perdrà molts pocs partits. No tinc la impressió que el Madrid estigui de baixada".

Pep Guardiola ha demanat prudència: "Tothom dóna per fet que guanyarem el Madrid al Camp Nou i això no és així de fàcil. L'objectiu no és pensar en la remuntada. L'únic que podem controlar és el que fem nosaltres i és en el que ens hem de centrar. Potser és perquè tinc la Medalla d'Or del Parlament i sóc català que sóc més pessimista".

El tècnic ha elogiat la tasca de Pedro: "A Sevilla va córrer per tres. Gràcies al seu esforç, els altres ho van poder fer bé a Sevilla", ha dit.

Guardiola també ha opinat sobre la situació econòmica dels clubs de futbol: "Al final hi haurà d'haver un control econòmic i que els clubs paguin els deutes, com tota persona".

stats