Barça
Esports Barça 13/04/2012

Pep Guardiola: "Intentarem allargar tot el possible la competició"

Un dia abans de jugar contra el Llevant, Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha parlat en roda de premsa

à. G.
1 min
Pep Guardiola, entrenador del Barça

BarcelonaUn dia abans de jugar contra el Llevant, Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha parlat en roda de premsa. "Intentarem allargar tot el possible la competició. Si perdem contra el Llevant, perdríem les poques opcions que tenim", ha dit el tècnic, que també ha parlat de l'estat de la gespa: "Tothom té el dret de posar la gespa com vulgui".

Pep Guardiola té clar que "Cristiano i Messi es retroalimenten, són dos jugadors que mengen a banda i és una sort que puguem gaudir d'ells. Són dos jugadors decisius, d'alt nivell". El tècnic també ha elogiat la feina de Carles Puyol, "tan sols el físic li dirà quan ha de deixar de jugar".

"Si Víctor Valdés veu una groga, jugarà Pinto. No passa res", ha recordat l'entrenador del Barça.

En referència a les paraules d'Aitor Karanka, que ha explicat que el seu equip mereix guanyar la Lliga, Guardiola ha recordat que "el Madrid de Manuel Pellegrini també va merèixer guanyar la Lliga, però al final tan sols guanya un".

"Éric Abidal? Tot va bé, però per respecte a la família, no vull dir res. No hi ha ensurts", ha explicat Pep Guardiola.

"Estic desitjant que em demaneu no venir a les rodes de premsa. Ens veiem cada tres dies i sempre va bé veure cares noves", ha bromejat el tècnic, quan li han preguntat per la manera de fer de José Mourinho i Javier Clemente.

"Xavi Torres té caràcter i personalitat, és un guanyador que té molta fe en les seves possibilitats. Celebro que li vagi bé al Llevant", ha explicat Pep Guardiola.

stats