Barça
Esports Barça 10/02/2012

Guardiola: "Pamplona és una de les proves més difícils que ens queden fins a final de temporada"

L'entrenador del Barça ha recordat que "fa fred a tot arreu, no només a Pamplona. Veurem com està el camp, minimitzarem les errades i ens adaptarem tant bé com puguem"

Ara
1 min
Pep Guardiola, en roda de premsa.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Osasuna que "Pamplona és una de les proves més difícils que ens queden fins a final de temporada". El tècnic ha recordat que "fa fred a tot arreu, no només a Pamplona. Veurem com està el camp, minimitzarem les errades i ens adaptarem tant bé com puguem".

Segons el tècnic blaugrana, "estem en una situació límit i només ens val un resultat per seguir. Els jugadors ja ho saben. Si retallem, bé. Si no, a nosaltres se'ns farà llarga la Lliga".

"No li trobo cap explicació a la manca de gol. Ara ens aturen les ocasions", ha assegurat Pep Guardiola.

"Arribar a una final sempre reforça. Dels sis títols, ja n'hem guanyat tres i del quart hem aconseguit arribar a la final. Ara queden dues competicions", ha assegurat l'entrenador del Barça.

Respecte a la final de la Copa del Rei, Pep Guardiola ha reconegut que "el més normal és que es jugui en un camp neutral, però és la Federació qui ha de decidir. Entenc les reticències del Reial Madrid per deixar el Bernabéu, si és que existeixen”.

"El mes de gener ha estat dur", ha confessat el tècnic, que ha parlat de la baixa de Sergio Busquets: "Encara no està en condicions i, si la ferida se li obre, és un risc molt gran".

"Els guinyols? És un tema molt sensible i el que no es pot fer és generalitzar", ha opinat Guardiola.

stats