Supercopa d'Europa
Esports Barça 26/08/2011

Deco: "Hulk pot desequilibrar una final"

L'ex del Barça veu el conjunt de Pep Guardiola com a "més favorit" perquè el Porto ha perdut el davanter Falcão, però considera que l'internacional brasiler "pot desequilibrar una final"

Efe
1 min

LisboaDeco veu el Barça com a "més favorit" perquè el Porto ha perdut el davanter colombià Radamel Falcão, però considera que l'internacional brasiler Givanildo Vieira de Souza, Hulk, "pot desequilibrar una final".

"El Porto ha perdut la gran referència que era Falcão. El Barcelona, al contrari, s'ha reforçat amb Fàbregas, i això té un pes gran. Si el Porto estigués complet amb l'equip de l'any passat, les possibilitats serien més grans", ha analitzat en declaracions al lloc web portuguès Maisfutebol.

L'exjugador del Porto i del Barcelona, de 33 anys, està convençut que la sort de l'equip lusità dependrà del que faci Hulk, i insisteix que en un sol partit "tot pot passar".

L'internacional portuguès Deco, que actualment milita al Fluminense de Rio de Janeiro, va jugar al Porto entre el 1999 i el 2004 -quan va guanyar amb José Mourinho una Copa de la UEFA i una Lliga de Campions- i al Barcelona des del 2004 fins al 2008, període en el qual va aixecar una altra Champions (2006).

stats