Publicitat
Publicitat

Lliga de Campions

Del 10 a l'11 d'abril els socis del Barça podran demanar entrades Stamford Bridge o Da Luz

Si hi ha més peticions que entrades, que no se sabran fins que es conegui el rival, el dia 12 es farà el sorteig per a l'anada de les semifinals el dia 18 d'abril

Des del dimarts 10 d'abril, a partir de les 10 hores, i fins al dimecres 11 d'abril, a les 19 hores, estarà obert, a través de www.fcbarcelona.cat, el procés de sol·licitud d'entrades per al partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça, a camp rival, contra el guanyador de l'eliminatòria de quarts entre el Benfica i el Chelsea que es decidirà avui.

El procés és exclusiu per als socis blaugranes, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.
Un cop se sàpiga quin serà el rival del Barça a les semifinals, el FC Barcelona coneixerà el número de localitats disponibles per a aquest partit, que es jugarà dimecres 18 d'abril. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis i les Penyes, mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.


Sorteig el dia 12 d'abril
Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 12 d'abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. 

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT