CLÀSSIC
Esports Barça 08/12/2011

Del Bosque creu que "un detall" pot decidir el resultat del clàssic

El seleccionador espanyol diu que sobre la gespa del Santiago Bernabéu hi haurà aquest dissabte "els dos millors clubs d'Europa"

Efe
1 min
Vicente del Bosque ha donat una conferència a La Corunya. CABALAR / EFE

La CorunyaEl seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha vaticinat que un "detall, una bona tarda o el factor camp" poden decidir el partit que enfrontarà aquest dissabte el Reial Madrid i el Barça al Santiago Bernabéu.

"Tots dos són molt bons equips, ho dic de veritat, i moltes vegades algun detall, tenir una bona tarda o el factor camp, pot ser que influeixi, però la realitat és que tenim dos clubs que són els millors d'Europa", ha comentat el preparador de la selecció espanyola abans d'una ponència a la Corunya.

Del Bosque ha afirmat que el fet que el clàssic centri l'actualitat esportiva "és normal, molt sa, i parla de la bona salut del nostre futbol, principalment de dos grans clubs que ens representen de la millor manera possible". El seleccionador espanyol ha explicat que els dos clubs estan "en la mateixa línia de l'any passat", són "molt forts" i tenen "estils una mica diferents".

A la gespa del Bernabéu hi haurà "jugadors molt bons en els dos equips, gairebé 13 o 14 habituals en la selecció", i per això ha considerat que serà "un partit molt bonic per a l'espectador". Després dels problemes que hi va haver en els últims enfrontaments entre els dos equips, Del Bosque ha desitjat que el xoc de dissabte "sigui la millor publicitat per al nostre futbol". "A veure si tenim sort i es veu un bon partit, però també en el futbol hi ha algun frec a frec. És inevitable", ha apuntat l'entrenador de la selecció.

stats