BARÇA

Nova lesió de Dembélé, un maldecap per als serveis mèdics

El davanter té “té una sobrecàrrega muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra”

El malestar al Barça per la fragilitat física de Dembélé és una evidència. En tres temporades, el francès acumula més temps a la infermeria que damunt la gespa. Ahir va caure de la convocatòria just abans del partit i, a la nit, després de fer proves al futbolista, el club va informar que “té una sobrecàrrega muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra”, sense anunciar cap temps de baixa.

De fet, dimarts, quan va tornar a jugar després de més d’un mes de baixa, semblava que havia acabat el partit contra el Vila-real no del tot fi. “No em sembla que hagi acabat lesionat, espero que siguin paranoies vostres”, va valorar llavors Valverde. “No crec que tingués cap problema contra el Vila-real, però en l’entrenament d’ahir [divendres] va acabar amb alguna petita molèstia i he decidit deixar-lo fora de la convocatòria per precaució”, va explicar després del partit el Txingurri, abans de conèixer el resultat de les proves.

Amb aquest nou contratemps, ja són nou les lesions aquest curs al Barça: “És cert que estem tenint molts contratemps, però fa tres temporades que soc aquí i la nostra feina és la mateixa que sempre”, va opinar el tècnic. “Estic convençut que ell és el primer que no vol estar lesionat. Ara a cuidar-se, i esperem que es recuperi aviat”, va valorar, per la seva banda, Gerard Piqué.

La cuixa esquerra, problemàtica

La tercera temporada del francès al Barça va arrencar amb un episodi grotesc: tot i acabar amb molèsties a San Mamés, va rebutjar fer-se unes proves l’endemà i no va ser fins dilluns que el club va confirmar i comunicar que Dembélé tenia un trencament de fibres al bíceps femoral de la cama esquerra, un múscul que s’ha lesionat fins a quatre vegades en 24 mesos i que va suposar la seva setena lesió com a blaugrana. La mateixa cuixa esquerra on té les molèsties que ahir li van impedir jugar i que tornen a portar de corcoll Valverde, el club i els serveis mèdics blaugranes.