Barça
Esports Barça 10/03/2011

Des d'avui fins dilluns els socis del Barça ja poden demanar entrades per la final de Copa

Les sol·licituts s'han de fer a través de la pàgina web, costaran entre 60 i 250 euros, i si hi ha més peticions que entrades el dia 16 de març es farà el sorteig

Redacció
2 min
Aplaudeixen, Anglaterra

BarcelonaDes de les 10 de matí s'ha posat en marxa, a través del lloc web oficial del Barça, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a València (20 d'abril, a les 21.30 hores) contra el Reial Madrid. Aquest procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert durant cinc dies, fins al dilluns 14 de març, a les 19 hores.

Cal recordar que, durant aquest procés, els socis interessats han de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible. Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d'una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Totes les sol·licituds es tractaran després que s'acabi el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 16 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte públic a les instal·lacions del Club. El 16, 17 i 18 de març, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades, que serà del 4 al 12 d'abril (excepte el 9 i 10 d'abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona.

Cal tenir present que la inscripció en aquest procés es considera una intenció en ferm de compra de l'entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, ja sigui per assignació directa o per haver resultat agraciat en el sorteig, es cobrarà de manera automàtica i immediata una reserva de l'entrada. La diferència es pagarà en el moment de fer la compra a les taquilles, on es podrà escollir el preu de l'entrada segons la disponibilitat. El procés de recollida es farà per ordre de petició guanyadora.

El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei a València davant el Reial Madrid oscil·la entre els 60 i els 250 euros. En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d'una targeta bancària, a la qual es carregarà l'import total de la reserva prèvia. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Sobre una capacitat total de Mestalla de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l'aforament), mentre que la resta estaran en mans de la RFEF. Com a principal novetat, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (16.757 entrades), es repartiran entre els socis (13.406 entrades) i les penyes (3.351 entrades); això suposa una millora respecte a la final de fa dos anys, en què es destinaven el 80%. El 15% restant (2.957 entrades) seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors.

stats