BARÇA

Desestimada una querella de Josep Maria Bartomeu contra el 'youtuber' Auron Play

El president del Barça el va denunciar perquè l'havia amenaçat i perquè l'havia anomenat Nobita

El 'youtuber' Auron Play ha explicat en l'últim vídeo que ha penjat a les xarxes que l'any 2018 va ser denunciat pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per haver-lo amenaçat i per haver-lo anomenat Nobita, un dels personatges que apareix a la sèrie japonesa de dibuixos animats 'Doraemon'. Auron Play ho ha explicat ara després de saber que la justícia ha arxivat aquesta denúncia.

Els fets van passar l'estiu del 2017, quan el 'youtuber', que s'anomena Raúl Álvarez i acumula prop de 18 milions de subscriptors al seu compte, va opinar a les xarxes sobre la marxa de Neymar al PSG. "Vaig fer broma a Twitter dient «Neymar, cabró, m'has fotut enlaire les vacances», «Bartomeu, dimissió» o «Nobita, anem contra tu»", ha explicat Auron Play, que ha afegit: "Vaig dir-li Nobita perquè és com se'l coneix, però tot era broma. Soc del Barça, però no em treu la son que un jugador marxi".

Un any més tard, l'octubre del 2018, el 'youtuber' va rebre una citació judicial per una denúncia del president del Barça, que ara la justícia ha desestimat.