Barça
Esports Barça 23/04/2012

Di Matteo: "Necessitarem fer un gol"

L'entrenador del Chelsea avisa que serà difícil "aturar el Barça en la seva fase ofensiva", espera disposar "d'alguna ocasió de gol" i confia a marcar per passar l'eliminatòria

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEl tècnic del Chelsea s'imagina un partit similar al de l'anada i ha confessat que el seu equip "haurà d'intentar marcar un gol" perquè creu que serà difícil "aturar el Barça en la seva fase ofensiva". Sense donar gaires detalls de si repetirà alineació o no, sí que ha deixat entreveure que l'engranatge defensiu serà similar. Apostarà pel contraatac. Tindrà paciència. "I crec que tindrem un parell d'ocasions per marcar", ha avisat.

"Defensiu? Respecto totes les opinions, però jo intento treure profit de les característiques del meu equip i plantejar el partit de manera que ens apropi més a la victòria", ha dit el tècnic, acceptant amb tranquil·litat les crítiques rebudes pel seu plantejament defensiu contra el Barça.

Di Matteo, molt breu en les seves respostes, no ha donat pistes sobre si alinearà Drogba o Fernando Torres perquè ho decidirà dimarts al matí, i ha justificat la seva alineació plena de suplents contra l'Arsenal dient que va posar l'equip que creia "que era millor per guanyar" després de "jugar dos partits molt durs en pocs dies".

stats