Barça
Esports Barça 16/12/2012

Simeone: "És una Lliga avorrida. Jugar contra el Barça és impossible"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid no dóna per decidida la Lliga però reconeix que "el Barça juga una Lliga diferent a la resta"

N. Arroyo
1 min
Diego Simeone crida als seus jugadors al Camp Nou

BarcelonaDiego Simeone creu que el primer temps del seu Atlètic de Madrid ha sigut "perfecte", que Falcao ha tingut tres ocasions clares ("i tres són moltíssimes al Camp Nou"), però lamenta que amb això no n'hi hagi hagut prou per marxar al descans amb avantatge i que, fins i tot, dues accions puntuals hagin donat al Barça el 2-1. De fet, per al tècnic matalasser, haver-ho fet tan bé sense premi és una demostració del potencial d'aquest Barça. De com de difícil és derrotar-lo. "El Barça juga una Lliga diferent a la resta –ha dit. Admiro la contundència que té. Jugar contra ells és impossible".

"És una Lliga avorrida", ha comentat l'argentí, que creu que el Barça "és superior a la resta", d'aquí els nou punts d'avantatge que els treuen els homes de Tito Vilanova, que també són a tretze del Reial Madrid. "Jo haig de pensar en el Celta. Si la Lliga està sentenciada, és cosa vostra [de la premsa]".

Simeone ha acabat la roda de premsa confessant que "Leo Messi és el millor del món" i que ell, com a argentí, se sent orgullós de ser compatriota seu.

stats