Barça
Esports Barça 30/08/2011

Dijous es posen a la venda les entrades per als partits de Lliga i Champions al Camp Nou

A partir del dia 1 de setembre, socis i aficionats podran comprar entrades per a tots els partits al Camp Nou, a excepció del Barça - Madrid, que només s'oferirà als socis no abonats

Redacció
1 min
El Camp Nou, ple de gom a gom, esperant els campions / ALBERT SOLÉ

BarcelonaAquest dijous, 1 de setembre, el Barça posarà a la venda les entrades per als partits de Lliga i Lliga de Campions que estan confirmats a l'Estadi, tant per a socis com per als aficionats en general.

Es podran comprar entrades per tots els partits, a excepció del xoc davant el Reial Madrid, que, de moment, queda restringit als socis.

Si bé no és novetat que es puguin comprar ja entrades per a tota la temporada, sí que ho és el fet que ho puguin fer a la vegada els aficionats i els socis, ja que, fins ara, aquests últims tenien unes hores d'avantatge.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 del matí al web del club, a ServiCaixa o de forma presencial a les taquilles del Camp Nou (als accessos 7, 9 i 14).

A més, a partir del dia 7 de setembre, el club oferirà paquets d'entrades per a les diferents competicions.

Les condicions pel Barça - Reial Madrid

Pel que fa al clàssic del 22 d'abril, de moment només podran adquirir les entrades els socis no abonats, i amb un màxim de dues per comprador (la primera té un descompte de 5%).

A més, només es podran comprar de manera remota, és a dir, a través de la web, de ServiCaixa i també de Ticketmaster. Un cop s'exhaureixin les entrades, la venda quedarà tancada fins uns dies abans del partit, quan se'n posaran més a disposició del públic en general gràcies al servei del Seient Lliure.

stats