BARÇA
Esports Barça 31/03/2011

Txigrinski confia poder jugar contra el Barça

Deu dies després de caure lesionat en un partit de la lliga, Txigrinski veu possible poder jugar contra el seu ex-equip al partit de quarts de la Lliga de Campions

Redacció
1 min
Dimitro Xigrinski

BarcelonaL'ucraïnès Dmitro Txigrinski, defensa central del Xakhtar Donetsk, confia que superarà les molèsties físiques que li afecten des de fa deu dies per enfrontar-se al Barça en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Txigrinski va haver d'abandonar la concentració de la selecció ucraïnesa per tornar a Donetsk, ja que els metges de l'equip nacional van valorar el seu estat físic i li van comunicar que no estava prou bé per disputar el partit amistós contra Itàlia (0-2).

"Es tracta de sotmetre's a teràpia i massatge. Jo m'ho prenc molt seriosament i realitzo el procediment dos cops al dia", va assenyalar Txigrinski al final de l'entrenament del seu equip, segons la pàgina web del Xakhtar.

El defensa també va afegir: "Els metges diuen que en dos dies tot hauria de tornar a la normalitat".

Aquest dimecres, el futbolista que va militar al Barça la temporada passada es va entrenar al marge del seu equip fent exercicis individualitzats de recuperació.

El jugador es va lesionar lleument fa deu dies en un partit de lliga davant el Volyn Lutsk (4-0) els lligaments del turmell i a més va patir un petit dolor als músculs de la tíbia en un xoc amb un futbolista rival.

La premsa ucraïnesa dóna per fet que Txigrinski no serà al partit de lliga que el Xakhtar disputarà aquest divendres en el terreny del Ilichevets, tretzè classificat del campionat ucraïnès.

stats