Publicitat
Publicitat

Barça

Dos jugadors del Bayer discuteixen per aconseguir una samarreta de Leo Messi

Manuel Friedrich i Michal Kadlec van aconseguir-ne una cada un però ara el director esportiu del Leverkusen, Rudi Völler, els obliga a subhastar-les

Durant el partit de vuitens de la Champions entre el Barça i el Leverkusen, dos jugadors de l'equip alemany tenien un objectiu, aconseguir la samarreta de Leo Messi.

Durant el descans Michal Kadlec la va aconseguir, però el seu company d'equip Manuel Friedrich l'hi va reclamar al·legant que ell l'hi havia demanat anteriorment. Sense donar-se per vençut ni conformar-se, Kadlec va tornar a la càrrega al final del partit. Finalment els dos jugadors van marxar a casa amb l'anhelat trofeu.

Segons el director esportiu del Bayer, Rudi Völler, aquest comportament va ser excesiu: "El que van fer va ser massa ", ha dit en unes declaracions al ' Bild'. Per aquest motiu obligarà els dos jugadors a subhastar la samarreta de l'argentí del Barça amb fins benèfics. " Encara no ho he parlat amb ells però ho faré . Puc garantir que aquests dos jugadors subhastaran les samarretes per una bona causa ", ha assegurat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT