BARÇA

Dupont, agent de Halilovic, convençut que el croat podrà jugar al Barça l'any vinent

L'advocat belga, famós pel cas Bosman, qüestiona la norma de la FIFA: "Quan la prohibició no permet que hi hagi un futur per a un nen i la seva família, la norma està equivocada"

L'advocat belga Jean-Louis Dupont, famós pel cas Bosman, ha criticat "el medicament que aplica" la FIFA per sancionar el Barça. Dupont ha lloat que la FIFA tingui "ben identificat el problema" però ha afegit que "s'equivoca de medicament", en referir-se a que la norma s'aplica correctament a favor d'impedir el mercadeig internacional de menors en l'àmbit futbolístic, però ha assenyalat: "No em sorprèn que el Barça fitxi un nen d'11 anys si li dóna garanties de formació i un entorn social fins als 18".

En unes declaracions realitzades a l'emissora RAC1, Dupont, que també és el representant d'Alen Halilovic, fitxat recentment pel Barça, ha assenyalat que no veu males intencions en la normativa de la FIFA, encara que qüestiona els mitjans. "Per a mi, quan la prohibició de la FIFA no permet que hi hagi un futur per a un nen i la seva família, la norma està equivocada. Quan la norma no permet que hagi abusos, la norma és bona", ha reflexionat.

Sobre el futur del seu representat, Dupont ha assegurat que no té cap dubte que per ser una "operació prèvia" a la sanció podrà jugar al Barça.