Barça
Esports Barça 27/01/2012

Polèmica per unes paraules 'robades' de Xavi sobre els jugadors del Madrid que 'El Mundo' ha publicat en un vídeo

L'emissió d'aquesta conversa informal, gravada a Barça TV després del partit de tornada de la Copa del Rei al Camp Nou, ha sacsejat les xarxes socials. Tele 5 anuncia que no ho emetrà perquè la conversa era "privada"

Ara
1 min
Lass i Xavi.

BarcelonaEl Mundo ha publicat aquest divendres a la seva pàgina web un vídeo en què es veu Xavi, migcampista del Barça, instants abans de començar una entrevista a Barça TV. El futbolista, que no sabia que l'estaven gravant, analitza off the record el comportament dels jugadors del Reial Madrid.

L'emissió d'aquesta conversa informal, gravada després del partit de tornada de la Copa del Rei al Camp Nou, ha sacsejat les xarxes socials.

J. J. Santos, subdirector de l'àrea d'esports dels informatius de Tele 5, ha assegurat en una piulada a Twitter que "a Tele 5 no veureu l'enxampada a Xavi. Entenem que és un comentari privat fora de l'entrevista. Jo ho he patit i s'assumeix, però no és ètic". De fet, ha fet molts comentaris sobre l'afer en les darreres hores.

Andrés Palop, porter del Sevilla, ha assegurat a Twitter que "ja no et pots fiar ni dels mitjans del club", segons un RT de @gerardromero, però poc després el tuit ha desaparegut del time line del porter.

stats