Futbol femení
Esports Barça 19/11/2017

Ensopegada inesperada del Barça femení a Tenerife

Un gol de Jackie Simpson al minut 22 ha fet que les blaugranes anessin a remolc de les canàries. L'Espanyol també perd

Alexia Putellas intenta superar Sílvia Doblado al Granadilla-Barça

Sant Adrià del Besòs / BarcelonaEl fet que la tornada de Champions contra el Gintra fos un tràmit permetia gestionar més bé les cames i centrar esforços en el duel de la Lliga Iberdrola, però inesperadament el Barça femení ha ensopegat en el desplaçament a Tenerife i perd la condició d'invicte. El Granadilla Egatesa ha fet bo un solitari gol de Jackie Simpson al minut 22 i ha privat les blaugranes dels primers punts de la temporada. Els canvis al segon temps han intentat sacsejar l'atac blaugrana, però amb això no n'hi ha hagut prou per capgirar un panorama cada cop més estressant per a les catalanes. L'entrebanc s'ha fet gros a la tarda, perquè l'Atlètic de Madrid, colíder fins ara a la classificació, ha tancat la jornada amb una victòria contra el Betis per 2-4.

El qui tampoc ha tingut sort en el seu partit de la setmana ha sigut l'Espanyol, que ha cedit el triomf a casa contra l'Athletic Club. El conjunt basc s'ha fet amo del partit al principi i al minut 7 ja se li ha posat el partit de cara amb un gol d'Erika Vázquez. A les acaballes, quan les periquites ja havien aconseguit igualar les forces, han encaixat el segon gol, obra de Yulema Corres amb un xut llunyà que ha sorprès Mariajo Pons. L'Espanyol comença malament el Tourmalet, que l'enfrontarà seguidament amb l'Athletic, el València, l'Atlètic i el Barça.