Barça
Esports Barça 16/03/2012

Últim entrenament del Barça amb Alexis i Thiago abans de viatjar a Sevilla

El tècnic blaugrana, Pep Guardiola, ha pogut comptar amb els dos futbolistes, que han entrat en la convocatòria per viatjar aquest dissabte a Sevilla

Efe
1 min
Alexis Sánchez

Sant Joan DespíEl Barça s'ha entrenat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència per tercer dia consecutiu d'Alexis Sánchez i Thiago Alcántara, que s'han entrenat amb la resta del grup en l'última sessió abans del duel contra el Sevilla.

El tècnic blaugrana, Pep Guardiola, ha pogut comptar amb l'internacional espanyol i el xilè, que han entrat en la convocatòria per viatjar aquest dissabte a Sevilla i enfrontar-se a l'equip de Míchel.

Éric Abidal, que haurà de ser sotmès a un trasplantament de fetge, i els lesionats David Villa, Ibrahim Afellay i Andreu Fontàs segueixen sense estar disponibles per a l'entrenador.

Han completat la sessió de 19 jugadors els futbolistes del filial Marc Muniesa i Cristian Tello. L'equip viatja aquest dissabte a la capital sevillana per enfrontar-se al conjunt sevillista a les 20.00 hores.

stats