Barça
Esports Barça 20/06/2012

Andrés Iniesta: "Hem de fer costat tots plegats a Tito Vilanova"

El migcampista del Barça ha analitzat en una entrevista al programa 'Catalunya vespre esports' (Catalunya Ràdio) tots els temes d'actualitat

Ara
2 min

BarcelonaAndrés Iniesta, migcampista del Barça, ha assegurat en una entrevista al programa 'Catalunya vespre esports' (Catalunya Ràdio) que "no podem desaprofitar l'equip i els jugadors que tenim, les sensacions que hem tingut últimament. La nova temporada anirà bé, segur. Hem de fer costat tots plegats a Tito Vilanova. Ell serà el primer entrenador i intentarà fer-nos veure el que pensa de tot i la manera de treballar que té. Nosaltres, els jugadors, hem de respondre d'una manera perfecta".

"La línia que hem de seguir és la de la continuïtat. Sabem que tenim un nou entrenador, amb les seves característiques i la seva manera de treballar. Les comparacions no crec que tinguin gaire sentit perquè un [entrenador] ja no hi és i en tenim un altre. Hem de confiar; crec que, com he dit, hem d'aprofitar l'equip que tenim, la gent que tenim", ha explicat en català Andrés Iniesta.

Segons el futbolista "és millor que el relleu a la banqueta estigui sent així de tranquil. Ha de continuar la línia amb què vam acabar la temporada anterior. Ha de seguir el camí que ha tingut el Barça com a institució, del pensament que tenim, del pensament de l'afició. Crec que aquesta continuïtat és bona".

Andrés Iniesta no s'ha mossegat la llengua parlant de Jordi Alba: "Esclar que hem parlat amb Jordi Alba, perquè és una realitat. Si finalment ve amb nosaltres, serà molt bo perquè és un gran jugador, molt ràpid, que combina molt bé amb els companys, té un bon toc de pilota... A més, ja ha estat al Barça, i això és un altre punt molt important".

El migcampista del Barça també ha parlat de l'Eurocopa. "Em sento en un moment bo, molt bo. Amb sensacions bones des del primer dia que vam arribar aquí, i això és molt important per a mi. Molt important per jugar, per estar tranquil, per estar content jugant, i intentaré aprofitar-ho fins al final. És el millor que tinc, les ganes, l'estat de forma... i això és important mantenir-ho fins al final", ha recordat.

"M'agradaria pensar que l'aficionat de la selecció espanyola i la gent que segueix la nostra actualitat continua confiant en nosaltres. Aquest equip i aquesta filosofia de jugar tenen prou crèdit perquè, si un dia no surt bé, es segueixi confiant en ell", ha finalitzat Andrés Iniesta.

stats