Barça
Esports Barça 12/05/2012

Johan Cruyff: "Quan va venir Guardiola tothom ens va dir que érem subnormals profunds"

L'exentrenador del Barça analitza en una entrevista al 'Marca' com serà la difícil transició de Pep Guardiola a Tito Vilanova a la banqueta de l'equip blaugrana

Ara
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaJohan Cruyff assegura en una entrevista al 'Marca' que "quan va venir Guardiola tothom ens va dir que érem subnormals profunds per posar un noi que mai havia entrenat i al final ha sortit el millor període del Barça".

Segons l'holandès, "Pep Guardiola ha fet una tasca fantàstica, no només per al Barça sinó per al futbol en general. Ha obert la porta a tot tipus de físics i ha demostrat que es pot jugar a futbol si tècnicament ets bo. És un encert importantíssim. A més, en la vessant humana ha donat un exemple de com s'ha de comportar qualsevol persona".

"Amb Tito Vilanova caldrà esperar. Tant de bo tingui tots els èxits possibles", opina l'exentrenador del Barça, que també destaca que "s'ha trencat l'organització interna i ara cal veure com es reestructura".

Johan Cruyff no amaga que no es porta bé amb l'actual junta directiva i, per tant, prefereix no opinar sobre com ha sigut la relació de Pep Guardiola amb Sandro Rosell. L'exentrenador, en canvi, sí que opina sobre el campió de Lliga: "El Reial Madrid ha jugat molt bé".

stats