Barça
Esports Barça 03/06/2012

Pep Guardiola: "Aquest any ha estat molt dur, només he gaudit quan ens hem jugat algun títol"

L'entrevista del Canal 2 de la TV israeliana reprodueix una conversa informal que l'entrenador va tenir amb la cantant Noa i amb Joan Manuel Serrat

Ara
1 min
Guardiola, de vacances a Croàcia

BarcelonaEl Canal 2 de la TV israeliana va emetre aquest divendres una suposada entrevista a Pep Guardiola en què l'exentrenador del Barça parla dels motius del seu adéu i dels seus plans de futur.

L'entrevista reprodueix una conversa informal que Pep Guardiola va tenir amb la cantant Noa i amb Joan Manuel Serrat a la planta 29 de l'Hotel Eurostars Towers, on el Barça es va allotjar a Madrid per disputar la Copa del Rei.

"Aquest any ha estat molt dur, només he gaudit quan ens hem jugat algun títol o la Lliga de Campions", explica Pep Guardiola, que parla del seu adéu: "Ha estat molt difícil, i si no tens prou energia, ser entrenador del Barça és molt dur".

Sobre el seu futur, Pep Guardiola expressa el seu desig de parar, mirar i després decidir sobre que farà. "L'experiència m'ha ajudat a conèixer una mica més la casa. La Masia ha estat per a mi una gran escola", recorda el tècnic.

stats