Londres
Esports Barça 29/05/2011

Éric Abidal: "L'emoció que he tingut no es pot explicar, és un moment excepcional en la meva carrera com a jugador"

Abidal reconeix que fa uns mesos ni tan sols sabia amb certesa si podria jugar aquest partit

Redacció
1 min
El lateral francès va ser sublim en defensa i fins i tot va aportar detalls de qualitat en atac. Encara no està al cent per cent, però sempre ajuda l'equip.

BarcelonaUn dels grans protagonistes de la nit ha estat Éric Abidal. "L'emoció que he tingut no es pot explicar, és un moment excepcional en la meva carrera com a jugador", ha dit en referència al moment en què ha alçat la copa i ha agraït als seus companys haver-li donat el braçalet de capità. "És un moment espectacular, no hi ha paraules per definir-lo".

Abidal ha dit que el Barça "és més que una família" i ha dedicat la victòria a la seva família, al seu país, la Martinique, i a tothom que l'ha ajudat en aquests difícils mesos en què ha superat un tumor al fetge.

"Wembley és un estadi espectacular i he tingut la sort de tenir la meva família i amics a la grada", ha explicat Abidal. "Jo fa dos mesos no sabia si podria jugar aquest partit" i per això Abidal ha agraït el suport que ha rebut de la gent. "Molta gent m'ha ajudat a lluitar i ha treballar molt".

stats