Esports Barça 01/03/2012

Éric Abidal serà baixa deu dies

En acabar el partit amb la selecció de França, el jugador del Barça va notar molèsties localitzades en el pubis. A més, Thiago pateix una periostitis del terç distal de la tíbia dreta

Ara
1 min
Abidal i Reus, durant l'Alemanya-França

BarcelonaÉric Abidal, que aquest dimecres va jugar amb la selecció de França, estarà 10 dies de baixa per culpa d'una pubàlgia. Segons ha informat el Barça, en acabar el partit amb la seva selecció el jugador va notar molèsties localitzades en el pubis. Aquest dijous se l'ha valorat i se li han fet les proves oportunes que confirmen l'existència d'una pubàlgia que el mantindrà uns 10 dies de baixa.

Thiago Alcántara, per la seva banda, és dubte per al partit d'aquest dissabte contra l'Sporting per culpa d'una periostitis a la tíbia dreta. El futbolista va notar unes molèsties durant l'entrenament amb la selecció espanyola. Les proves realitzades aquest dijous han confirmat que el jugador pateix una periostitis del terç distal de la tíbia dreta. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als propers partits.

L'entrenament del Barça ha comptat amb tots els disponibles més Tello i Muniesa, del Barça B.

stats