BARÇA

Ernesto Valverde: "La temporada ha sigut molt bona"

El tècnic diu que s'ha espatllat "una mica" per la desfeta d'Anfield, però recorda el títol de Lliga

Ernesto Valverde ha dit que ja va parlar del seu futur en l'última roda de premsa, quan va afirmar que se sent amb forces i amb el suport del president Josep Maria Bartomeu, i ha insistit que s'ha de mirar endavant i anar superant el cop d'Anfield i pensar en la final de Copa. Respecte a un dels noms de moda en clau de futur, el tècnic blaugrana ha recordat que no parla de jugadors d'altres equips, i tampoc ha volgut valorar el possible encaix del davanter francès al Barça: "Si ve, ja en parlarem".

El tècnic blaugrana tampoc ha donat cap pista sobre altres possibles fitxatges: "Això és una cosa interna del club, però està clar que sí es fitxa és per reforçar les nostres fortaleses". Valverde ha dit que el contacte amb la direcció esportiva del club és permanent i ha valorat la temporada com a "molt bona". "Abans de caure a Anfield tots hauríem coincidit que la temporada era extraordinària, ara s'ha embrutat una mica, però vam començar guanyant la Supercopa, hem guanyat la Lliga amb tres jornades de marge i estem a la final de la Copa". 

Respecte a l'Eibar, rival d'aquest diumenge, Valverde ha dit que és un equip molt diferent al València, però que és un rival que els obligarà a estar en tensió i això els servirà per acabar de preparar la final de Copa contra el conjunt valencià. Preguntat per si farà rotacions contra l'equip basc, Valverde ha dit que la seva intenció és mantenir els seus jugadors "actius". 

Per acabar, Valverde ha dit que tant Leo Messi com la resta dels seus jugadors estan "cada cop millor després d'uns dies molts durs", arran de la derrota clamorosa a Anfield. El tècnic blaugrana també ha fet una valoració del VAR en el seu primer any d'implantació a la Lliga i ha afirmat que ha sigut una eina útil i positiva, però que s'han d'acostumar a les interrupcions al mig del transcurs del partit. 

Més continguts de