Copa Catalunya
Esports Barça 01/12/2010

El Barça s'imposa a l'Hospitalet (2-0) en un partit intranscendent

Dos gols de Jonathan Soriano i Jonathan Dos Santos clouen la 21a copa Catalunya a Sabadell que ha guanyat l'Espanyol amb tota justícia

Albert Solé

SabadellLa Copa Catalunya s'ha acabat amb un partit sense trascendència entre el Barça i l'Hospitalet (2-0), que ha servit d'aperitiu de l'entrega del trofeu de campió a David García, capità de l'Espanyol. De fet, un gol seu ha obert el triangular en l'Espanyol-Hospitalet (1-0). En el segon partit, el més decisiu entre el Barça i l'Espanyol, també se l'han endut els homes de Pochettino (2-1) en un partit molt seriós en el que l'argentí li ha tronat a guanyar la partida a Guardiola.

En el partit oficial més intrascendent dels últims temps, i sense cap jugador del primer equip, el Barça va començar marcant molt ràpid. Jonathan Dos Santos ha clavat una falta directa per l'escaire. Un gran gol. El jugadors del filial han tingut ganes de demostrar que poden tenir un lloc al primer equip, i Tello, que està jugant a casa seva (Sabadell), ha fet una gran jugada per l'extrem esquerra i li deixat el gol fet a Jonathan Soriano. Sis minuts i el partit, sense res en joc, ja està resolt.

La resta del partit els dos equips els han disputat com si fos un entrenament, jugant a l'atac sense gaires manies i amb arribades constants a les dues àrees, tot i que el marcador ja no s'ha tornat a moure més i ha acabat amb el 2-0 dels primers minuts.

BARÇA: Masip, Montoya, Sergi Gómez, Romeu, Abraham, Joanthan Dos Santos, Riverola, Carmona, Tello, Rochina Jonathan Soriano.

ESPANYOL: Craviotto (Sergi 35'), Peque, Barón, Òscar, Lucas, Rubén, Manel, Jordi Martínez, Eloy, Pitu i Corominas.

GOLS: 1-0 (3') Jonathan Dos Santos. 2-0 Jonathan Soriano (6').

ÀRBITRE: Rebollo López.

PÚBLIC: Unes 1.000 persones.