Barça
Esports Barça 09/11/2011

Estrella Damm renova com a patrocinador oficial del Barça durant cinc anys més

El Barça i Estrella Damm signen un nou acord de patrocini per cinc temporades més en un acte que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm amb la presència d'Enric Crous, Sandro Rosell i Javier Faus

Ara
2 min
Enric Crous, Sandro Rosell i Javier Faus.

BarcelonaEl Barça i Estrella Damm han signat aquest dimecres un nou acord de patrocini per cinc temporades més en un acte que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm amb la presència d'Enric Crous, director general de Damm, Sandro Rosell, president del FC Barcelona, i Javier Faus, vicepresident del club.

Amb aquest patrocini, que continuarà fins a la finalització de la temporada 2015-16, es potenciarà encara més la vinculació històrica entre aquestes dues entitats.

La renovació de l'acord atorga un cop més a Estrella Damm la categoria de "premium partner i cervesa oficial del FC Barcelona", que es manté així com la marca de cervesa exclusiva del club blaugrana, i s'amplia la relació de la marca cervesera amb el club.

Estrella Damm tindrà durant els propers 5 anys més visibilitat de marca al Camp Nou i també en totes les instal·lacions del club. Una de les novetats destacables és el patrocini en exclusiva de les alineacions dels jugadors que s'emeten als videomarcadors del Camp Nou a l'inici de cada partit.

Finalment cal destacar que el contracte inclou el patrocini de la Festa Gamper durant cinc anys més. D'aquesta manera, Estrella Damm rep la cessió parcial del naming right de la Festa del Gamper Estrella Damm i el logo d'Estrella Damm serà present en tots els suports que es realitzin durant el Trofeu. També tindrà com fins ara el dret a atorgar el premi al millor jugador del Gamper.

El president Sandro Rosell ha expressat la seva satisfacció per poder renovar l'acord de patrocini amb Damm: "És una empresa catalana que s'identifica plenament amb el Barça i els seus valors. El lligam que uneix Damm i el Barça és molt fort. De fet, les dues entitats estan vinculades des de fa més de 20 anys. Amb aquest acord que renovem per cinc anys, fins al 2016, esperem poder contribuir a fer més coneguda aquesta empresa catalana arreu del món".

Rosell ha destacat també els vincles d'unió entre el Barça i Damm: "Amb ells compartim la vocació de ser cada cop més globals, però mantenint sempre les nostres arrels catalanes i familiars. Damm és una marca amb molta història i el resultat de l'esforç i la feina de moltes generacions, igual que el Barça".

D'altra banda, el director general de Damm, Enric Crous, ha afirmat: "És un orgull per a Estrella Damm renovar aquest acord amb el FC Barcelona, un club que ja forma part de la nostra història i que durant molts anys ens ha donat tantes alegries. A més, en aquesta nova etapa d'expansió internacional de la nostra companyia, és un honor consolidar aquest vincle amb un club com el Barça, tan reconegut i estimat a nivell mundial".

stats