Barça B
Esports Barça 06/07/2011

Eusebio: "Vinc amb la mateixa il·lusió que quan vaig arribar aquí fa 23 anys"

El nou tècnic del Barça B ha assegurat: "Mantindrem la filosofia amb què estic plenament identificat i ha donat tans bons resultats"

Albert Solé
1 min
Eusebio Sacristán, nou tècnic del filial, Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu, i Andoni Zubizarreta, director esportiu.

BarcelonaJa fa dies que se sabia que Eusebio Sacristán seria el nou entrenador del Barça B després de la marxa de Luis Enrique a la Roma, i avui l'han presentat oficialment. "Per mi tornar al Barça és un privilegi, és tornar a casa. Em sento un privilegiat de poder tornar a entrenar a aquest club i entrenar al Barça B. Haig d'estar molt agraït als que han decidit que sigui jo qui ocupi aquest lloc i dir-los que no els defraudaré". Aquesta ha sigut la primera frase amb la qual s'ha presentat Eusebio.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El tècnic castellà, que va formar part del Dream Team com a jugador al costat de Zubizarreta i Guardiola, ha comentat: "Vinc amb la mateixa il·lusió que quan vaig arribar aquí fa 23 anys". I sobre els seus objectius: "Que els jugadors millorin com a futbolistes i com a persones i que compleixin els seus somnis. Mantindrem el mateix nivell d'exigència dels últims anys, un nivell que han implantat els meus predecessors".

Sobre el fet que els últims entrenadors del filial del Barça s'hagin revaloritzat després de ser-ho (Guardiola i Luis Enrique, Eusebio ha comentat: "Sé molt bé el que suposa entrenar el Barça B, i que et dóna molt prestigi, però a mi el que m'agrada és el futbol i el meu treball, i sé que és el lloc ideal per desenvolupar les meves idees. Prefereixo disfrutar del dia a dia i el futur ja veurem què passa".

stats