Barça
Esports Barça 01/06/2012

Eusebio: "La idea i filosofia amb Tito serà la mateixa que amb Guardiola"

El tècnic del Barça B ha considerat que el canvi d'entrenador en el primer equip no variarà la política blaugrana d'apostar pel planter

Efe
1 min
Eusebio durant un entrenament del filial

Sant Joan DespíEl tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán, ha considerat que el canvi d'entrenador en el primer equip no variarà la política blaugrana d'apostar pel planter, ja que amb Tito Vilanova la filosofia "serà la mateixa" que amb Pep Guardiola.

"No canviarà. Seguirem en la mateixa línia, de treballar amb la gent jove que va apareixent i de tenir una bona comunicació amb el primer equip. La idea i la filosofia de Tito serà la mateixa que tenia quan ha estat treballant amb el Pep", ha opinat Eusebio.

En declaracions als mitjans a la Ciutat Esportiva, abans de tancar la temporada davant del Xerez, el tècnic val·lisoletà ha opinat que el club mantindrà la "línia que està treballant els últims anys, d'aprofitar i tirar del planter", com són els vint-i-dos del planter que han debutat a les ordres de Guardiola.

"Seguirem treballant amb aquesta idea, que els xavals estiguin al més ben preparats possible", ha insistit. "Per nosaltres és molt bo i molt positiu veure que es tira d'ells de manera continuada, perquè els fa treballar amb molta il·lusió el dia a dia".

stats