Publicitat
Publicitat

BARÇA

La FIFA creu que "el TAS demostra un suport clar i rotund a la protecció dels futbolistes menors d'edat"

El màxim organisme futbolístic també ha reaccionat després que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport li donés la raó en el litigi contra el Barça

La FIFA també ha reaccionat després que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) li donés la raó en el litigi contra el Barça, i confirmés la sanció de dos períodes consecutius sense poder fitxar. El màxim organisme futbolístic es felicita del fet que el TAS hagi "ratificat plenament la decisió adoptada per la Comissió Disciplinària de la FIFA".

"La FIFA considera que, amb aquesta decisió, el TAS demostra un suport clar i rotund a la feina que fa la FIFA per a la protecció dels futbolistes menors d'edat. La protecció dels menors constitueix un dels pilars fonamentals de la FIFA. L'article 2, apartat a), dels estatuts de la FIFA destaca com un dels objectius de la FIFA: "Millorar constantment el futbol i promoure'l a tot el món, considerant el seu caràcter universal, educatiu i cultural, així com els seus valors humanitaris, particularment mitjançant programes juvenils i de desenvolupament ", diu aquest organisme a través d'un  comunicat publicat a la seva pàgina web.

"La FIFA ha establert un marc normatiu molt clar per a la protecció dels menors i té un organisme especialitzat (la Subcomissió de la Comissió de l'Estatut dels Jugadors), responsable d'aprovar cadascun dels traspassos internacionals i primeres inscripcions de jugadors estrangers menors d'edat. Juntament amb aquestes mesures, la introducció del sistema de correlació de traspassos (TMS) s'ha convertit en una de les principals eines que fan possible que la FIFA supervisi i controli els traspassos i primeres inscripcions de jugadors menors d'edat; la formació i desenvolupament apropiat i estable han de prevaler sobre els interessos purament esportius", conclou.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT