La sanció de la FIFA no afecta el fitxatge de Ter Stegen

L'agent del porter alemany es pregunta si els acords concretats abans de la prohibició de fitxar segueixen sent "vàlids" o si queden anul·lats

Que la FIFA hagi prohibit al Barça incorporar cap futbolista durant els pròxims dos mercats de fitxatges no afectarà l'arribada de Marc-André Ter Stegen. Des d'Alemanya, la cadena Sky Sports News assegura que l'acord amb el porter del Borussia Mönchengladbach quedarà fora d'aquesta sanció perquè és anterior a la decisió del màxim organisme de futbol. Algunes informacions, però, no tenen tan clar que el contracte s'hagués formalitzat del tot, fet que podria fer perillar l'operació en el nou escenari.

En declaracions al 'Kölner Express', el mateix Ter Stegen ha evitat pronunciar-se sobre com l'afecta la sanció. "No he sentit res al respecte i no sé què voleu de mi ara mateix. No diré res. El cas és que és segur que deixaré el Borussia Mönchengladbach aquest estiu", ha afirmat el futbolista.

El seu agent, Gerd vom Bruch assegura que estan "tranquils" i traslladen la responsabilitat al Barça per resoldre judicialment la sanció, per aclarir si "afecta només els acords futurs o també les negociacions que estaven gestionades abans". "Esperarem a veure què passa en les pròximes setmanes", ha afirmat a 'Sport 1' el representant.

Més continguts de