Esports Barça 14/04/2011

Capello: "Cristiano sap anglès; Messi, futbol"

L'italià, seleccionador d'Anglaterra, ha analitzat els clàssics que disputaran Reial Madrid i Barcelona en Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions

Efe
1 min
Fabio Capello.

MadridL'italià Fabio Capello, seleccionador d'Anglaterra, ha analitzat els clàssics que disputaran Reial Madrid i Barcelona en Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions. "Cristiano sap anglès, Messi de futbol", ha ironitzat.

"Són partits molt difícils pels dos. Al Barcelona li falta alguna cosa en defensa, sense dos jugadors molt importants com Puyol i Abidal. El Reial Madrid té jugadors que en qualsevol moment poden marcar gols perquè tenen molta qualitat. Encara que el Barça està jugant un futbol nou i diferent. Pressiona a dalt i recupera la pilota. És una cosa nova en el futbol modern", ha manifestat.

"Si en la Lliga la distància es queda en cinc punts, l'esperança de guanyar el títol augmenta. La final de Copa és un dia en el qual només importa el resultat. Qui guanya, aixeca el títol. Per a mi, els partits més importants de tots són els dos de la Lliga de Campions per arribar a Wembley, perquè penso que el que arribi és el favorit".

Capello ha situat al Barcelona entre els tres grans equips que ha vist en la seva vida. "Hi ha tres moments diferents en el futbol mundial. El primer, l'Ajax de Cruyff. Després, el Milà de Sacchi. I ara, el Barcelona".

I ha acabat deixant elogis al treball de José Mourinho en el Reial Madrid. "És un entrenador que sap manejar la plantilla molt bé, ficar a l'equip en el camp amb molta atenció. Dóna molt esperit guanyador a l'equip, de gent que lluita. És molt psicòleg i ajuda molt als jugadors", ha conclòs.

stats